Snídaně Předkrmy Maso Drůbež Ryby
Houby Zeleninové přílohy Tvaroh a sýry Luštěniny Tofu
Klíčky, výhonky Vejce Žitný chléb a placky Dezerty
   
         
    Drůbež    
   

 

   
    Krůtí prsa v římském hrnci  

 

Ingredience:

  • porce krůtích prsou (vcelku)

  • porce zeleniny – šalotky, mrkev, tuřín

  • sůl, pepř

  • stroužek česneku

  • čerstvé (příp. mražené) bylinky – oregano, šalvěj, rozmarýn

  • olej

 

Postup:

Maso je vhodné předem naložit do směsi oleje s kořením, bylinkami a prolisovaným česnekem. Na povrchu maso několikrát mírně nařízněte a vtlačte do něj česnekovou pastu. Římský hrnec předem namočte. Krůtí prsa krátce orestujte na rozpálené pánvi, vložte do římského hrnce,  přidejte zeleninu nakrájenou na větší kostky a pečte do změknutí. Takto připravené maso zůstane krásně šťavnaté.

 

TIP: Od 3. Fáze je možné přidat do šťávy kousek ghee, příp. k zelenině a masu přidat ještě bramboru.

 

   
   

 

   
         
   

   
         
 
 

metabolic balance ® brno

komplexní program úpravy metabolismu

 

nekulova.iva@post.cz

+420 603 887 434